Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle behandelingen. Als je een afspraak maakt voor een behandeling bij Inner-Balance is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Privacy

♥ Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
♥ Inner-Balance geeft geen informatie aan derden zonder jouw toestemming.
♥ Informatie besproken tijdens de consulten blijft tussen jou en Inner-Balance.

Tarieven

♥ Alle bedragen zijn inclusief b.t.w. Betaling van de behandelingen/consulten geschiedt na afloop van het consult.

Annuleren consult

♥ Je kan afspraken tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, daarna is Inner-Balance genoodzaakt €25,00 in rekening te brengen  voor de gereserveerde tijd.

Verantwoordelijkheid

♥ Hoewel de tekst van deze website zorgvuldig is samengesteld, kan er geen rechten aan ontleend worden.
♥ Jij bent zelf verantwoordelijk voor de voortgang, effecten en resultaten van de behandeling. Wat je zelf doet met de gegeven adviezen en behandeling is van groot belang voor het slagen van de therapie.
♥ Inner-Balance is niet verantwoordelijk voor eventuele lichamelijke of psychische klachten tijdens of na afloop van een behandeling.
♥ Inner-Balance is niet aansprakelijk voor enig handelen of nalaten van de deelnemer en/of voor de gevolgen van deelname aan de behandelingen.

Disclaimer

♥ Behandelingen/consulten vervangen nooit het bezoek aan of het advies van een arts of andere medisch specialist. Adviezen gegeven door mij zijn nooit bedoeld ter vervanging van medisch advies.
♥ Wanneer jij en of je kind onder behandeling zijn van een arts of medisch specialist dien je deze behandeling altijd voort te zetten.
♥ Als reactie op de behandeling, kunnen genezingsreacties optreden, deze zijn vaak onschuldig, maar als je het niet vertrouwd neem dan altijd contact op met je (huis)arts.
♥ Inner-Balance kan geen garantie voor verbetering van de algehele gesteldheid geven.
♥ Inner-Balance adviseert je het tijdig raadplegen van professionele medische zorg, nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies te veronachtzamen op basis van versterkte informatie van Inner-Balance.
♥ Wanneer jij en/of je kind medicatie gebruikt, wat is voorgeschreven door een arts of specialist, mag je deze medicatie en behandeling alleen in overleg met de arts of specialist wijzigen.
♥ De cliënt is zich bewust van het feit dat de behandelaar geen diagnose stelt omtrent ziekte, geen medicatie voorschrijft en dat de informatie die uitgewisseld wordt de intentie heeft om te helpen meer bewust te worden van de innerlijke gezondheid en dat dit met de grootste wederzijdse discretie zal plaatsvinden.
♥ Bij acute medische of psychische klachten adviseer ik je om altijd eerst contact op te nemen met je huisarts, en daarnaast met Inner-Balance voor holistisch advies.
♥ Inner-Balance is niet aansprakelijk voor fysieke, psychische, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na een bezoek aan Inner-Balance, heen of terugreis inbegrepen.
♥ Jij en/of je kind volgt de behandeling/sessie/yogales op eigen risico.