Life Coaching

Jouw puurheid, eigenheid en jouw kracht, daar breng ik je graag weer mee in contact.

Als life coach/MEE therapeut help ik mensen zichzelf terug te vinden en hun eigen keuzes in het leven te maken. Je leert om te gaan met tegenslagen, en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.
Hiervoor kijk ik samen met jou naar je persoonlijkheid, vaardigheden, en je wensen.

Door te luisteren, de juiste vragen te stellen, op een positieve manier mee te denken en lichaamswerk, help ik je je eigen antwoorden te vinden en je eigen plannen te maken. Samen komen we dan achter, Wie jij bent, Wat jij wilt en Wat jij kan.

Aanmelden

c1
c2

Haal diep adem. Duik diep in jezelf. Het mooiste in jou komt boven. Dit is jouw moment.

Zou het niet fijn zijn om belemmerende overtuigingen en blokkades ‘weg te werken’ zodat er weer volop ruimte komt om vrij te ‘zijn’. Ervaar wie jij bent, wat jij voelt en wat jij wilt met je leven.

Ik wil je graag helpen.

Een behandeling kan bestaan uit o.a. een coachingsgesprek, burn-out release, emotiepressuur, essentie healing, holistic pulsing, transformatie coaching, quantum touch, flow remedies en andere technieken. Dit zijn technieken die in de MEE therapie worden gebruikt. Een sessie zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden gelden voor alle behandelingen. Als je een afspraak maakt voor een behandeling bij Inner-Balance is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Aanmelden

Met 1000 kleine stapjes naar je doel...