Kijk eens in de ogen van een paard

en ervaar wat dit met je doet …

Raakt het je hart? Raakt het je ziel?

Paarden leven en “zijn” altijd in het nu. Ze zijn helemaal aanwezig in dit moment, maar ook volledig aanwezig in hun lichaam en in hun leven. Paarden leven dus niet zoals wij in het verleden of het heden. Wat zij ons mogen laten zien, is wat er nu op dit moment bij ons speelt op gevoelsniveau en/of emotioneel gebied.

Het is zoals het is, er is geen goed en fout en paarden hebben geen oordeel.

Ze zijn puur en helder in hun waarneming.

Wanneer wij met een paard in een ruimte gaan staan, zijn wij onderdeel van een kudde. Het paard kan niet anders dan de “kuddegenoten” spiegelen en hun vragen zo goed mogelijk in balans te zijn/komen, dit alles voor de veiligheid van de kudde. Hij zal zich afvragen waar hij in de kudde staat en zal dit gaan onderzoeken.

Het paard zal zien of jouw binnenwereld (je gedachten en emoties) overeenkomen met je buitenwereld (handelen en voorkomen). Het paard zal hierin spiegelen zowel in gedrag als intrapsychisch.

Voorbeeld:

Als jij “denkt” dat je stevig je grenzen kan bewaken, maar dat “uiterlijk” niet uitstraalt, dan zal het paard je hiermee confronteren.

Wat kan je van mij verwachten:
♥ Je kan van mij een professionele coachsessie verwachten.

♥ Ik zal open en eerlijk tegen je zijn.

♥ Samen gaan we kijken wat het paard jou te vertellen heeft.

♥ Een sessie duurt maximaal een uur. Over het algemeen adviseer ik
één sessie per 2 of 3 weken. Vaak is één al voldoende. Na de sessie
ervaar je meteen de impact van je ervaringen.

♥Je wordt niet gedwongen om iets tegen je zin in te doen, maar wel liefdevol ondersteund door mij en mijn paard.

♥Ik zal zorgvuldig om gaan met met jou en je veiligheid.

Coachsessies zijn leerervaringen en vinden altijd naast het paard plaats. Angst of ervaring met paarden is niet nodig.

Tenslotte kan een paardencoachsessie een zeer effectieve extra stimulans zijn in een al lopend coachtraject of behandelplan.

Wil jij ook eens zo’n fantastische en unieke coachsessie ervaren, bel of mail me dan … ook als je meer informatie wil.

Onyx is vernoemd naar de kleur van de edelsteen “Onyx”.Hoe mooi is het dat, waar de steen voor staan ook mijn paard laat zien in zijn spiegelingen.

Onyx, geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden in tijden van grote stress. Hij zorgt ervoor dat je makkelijker verbinding met het geheel kan maken. Het kan je in de toekomst laten kijken en met zijn vermogen om persoonlijke kracht te geven zal het makkelijker worden om het lot in eigen handen nemen. De kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je op gemak voelt in je omgeving. Vanwege de eigenschap om herinneringen vast te houden kan je gebruik van hem maken bij het genezen van wonden en fysieke trauma’s die je leven beïnvloeden.

Onyx herkent de tegenstelling in jezelf, hij verlicht angsten en leert je wijze beslissingen te nemen. Hij schept evenwicht tussen het vrouwelijke en en het mannelijke deel in jou.

Aanmelden